Kabinet

Bijna een halve eeuw ervaring

Geboren uit de eerste vereniging van advocaten van de Balie van Doornik die opgericht werd in 1972, biedt ons kantoor een volledige en kwaliteitsvolle dienstverlening aan.

Het kantoor wordt erkend door het vertrouwen van bedrijven, overheden en particulieren in de belangrijkste juridische gebieden.

Ons kantoor staat zijn cliënten bij door hen te adviseren om geschillen te voorkomen, door aan hun zijde te onderhandelen, door de gewenste akten en contracten op te stellen en door hun belangen te verdedigen zowel voor Belgische als buitenlandse rechtbanken.

Om de uitmuntendheid van onze dienstverlening te garanderen en om een snel en efficiënt optreden te garanderen, beschikt ons kantoor, naast een aangepaste infrastructuur, over een team van gespecialiseerde en ervaren advocaten die nauw samenwerken en ervoor zorgen dat hun opleiding permanent en voortdurend wordt vernieuwd.

Onze discipline, onze organisatie, onze complementariteit en onze ervaring zijn de garantie voor de uitmuntendheid van onze prestaties. Ons cabinet is gecertificeerd volgens de ISO 9001-kwaliteitsnormen.

Bovendien streeft ons kantoor ernaar om, met maximale nauwkeurigheid, een echte persoonlijke relatie op te bouwen met elk van zijn cliënten en neemt de moeite om te weten te komen wat hun activiteiten, behoeften en verwachtingen zijn.

Met het oog op een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, nemen wij het initiatief om hen snel en in alle transparantie te informeren over de financiële modaliteiten van onze tussenkomsten.

Tot slot zorgen wij ervoor om nauwgezet de deontologie van advocaten na te leven (www.avocats.be) en in het bijzonder, het naleven van het beroepsgeheim en de plichten van onafhankelijkheid, zorgvuldigheid, loyaliteit, kiesheid, rechtschapenheid en waardigheid die in de deontologie zijn vastgelegd.